Barbour Dam Stockholm,Barbour Dam Örebro

BÄTTRE BLOGGNING...

Nicholai Hollesen / 17 Juni, 2013 - 23:14 / Allmänt
0 kommentarer

...imorgon!! Händer en massa kul, ska till polisrytteriet i Gbg med min sponsor Equipe och demonstrera airbag-västen jag använder, Tobias grönberg kommer hem till mig i två dagar för att ha hoppträningar, jag ska gästblogga på en stor hästblogg... Blir bättre bloggning imorgon, men nu ska jag sova, nattinatti <3

BLOGGTORKA

Nicholai Hollesen / 17 Juni, 2013 - 11:08 / Allmänt
16 kommentarer

Jag har bloggtorka. Jag finner varken inspiration eller motivation till att skriva, samma grej varje dag... Jag bloggar och bloggar, ändå är statistiken inte där den bör vara, likaså responsen från er... Så jag behöver ER hjälp så att bloggen kan bli roligare, mer att läsa om och mer livlig helt enkelt!!

Kommentera vad ni vill ha mer om på bloggen, och säg inte att detta inte är en hästblogg som ni sagt tidigare haha, för det är det :)

Tråk i bilen...

Nicholai Hollesen / 16 Juni, 2013 - 16:18 / Allmänt
10 kommentarer

Det regnar och vi sitter i bilen på väg hem... Inte så mycket att blogga om, sorry haha ;) så ni kan ju svara på den frågan... Ska jag klippa mig såhär?:)

VINNAREN AV LÄNKNINGEN!!

Nicholai Hollesen / 16 Juni, 2013 - 11:43 / Allmänt
1 kommentarer

Vinnaren är...*trumvirvel*BAM!! SOFIA NILSSON!! :D grattis till dig Sofia<3
http://sofianilzon.blogg.se/
http://sofianilzon.blogg.se/

LÄNKNINGSTÄVLING!

Nicholai Hollesen / 15 Juni, 2013 - 18:17 / Allmänt
67 kommentarer

Kommentera ert fullständiga namn + eran blogg, så väljer jag ut en som vinner en länkning imorgon!!!:D

SEGT

Nicholai Hollesen / 15 Juni, 2013 - 13:44 / Allmänt
0 kommentarer

Blev en dag med rivningar... Ett pet med Doris i 120 cm, utgick med ubbe i 130 cm och 12 fel i 140 cm. Dock var det en helt ok runda i 140 cm, lite svårt med nya bettet bara... Men det tar ju som tid att rida in sig på nya grejer, så det är
Förståeligt :) nu ska vi i vilket fall som helst fixa hästarna lite, sedan ska vi till hotellet och fixa i ordning oss inför kvällen, tagga ryttarfest ;)

MUTAR UBBE INFÖR 140 CM KLASSEN!!

Nicholai Hollesen / 15 Juni, 2013 - 12:25 / videor
1 kommentarer

UBBE...

Nicholai Hollesen / 15 Juni, 2013 - 11:12 / Allmänt
1 kommentarer

...är nu redo för 130 cm klassen!! Svansen är inte dålig heller ;)

GAMEDAY 2

Nicholai Hollesen / 15 Juni, 2013 - 07:40 / Allmänt
0 kommentarer

Har precis ätit två stora tallrikar med hotellfrukost, satt riktigt fint kan jag lova. Nu ligger jag på hotellrummet och mediterar lite, inför dagens klasser som SKA gå sjukt bra. Jag känner mig väl förbered och allt känns stabilt som vanligt :) idag är stämningen likaså väldigt stabil och det ska den vara, hela dagen!

Idag är det som sagt så att Doris ska gå 120 cm, ubbe går 130-140 cm. Planen med Doris är att hon ska slappna av hela rundan och tänka på att få upp sprången i luften, kröka på ryggen ordentligt. Inga vila chansningar, bara fin runda liksom! Ubbe kommer jag att satsa mer med, försöka plocka lite placeringar och eventuellt vinst :)

GÖTT!!

Nicholai Hollesen / 14 Juni, 2013 - 21:43 / Allmänt
0 kommentarer

Ätit middag, gymmat, simmat och degat i bastun. Kan kvällen vara bättre? Givetvis om en tjej var här... Forever Alone haha ;) jaja, sånt är livet... Denna helgen ska dock inte handla om tjejer, eller jo, Doris så klart. Denna helgen handlar om tävlingen jag är på, imorgon är det blodigt allvar!! 120 cm med Doris och 130-140 cm med Ubbe... Känner mig förbered, känns stabilt. Det kommer att gå bra, i know so :)

FIN DEBUT MED..

Nicholai Hollesen / 14 Juni, 2013 - 18:21 / Allmänt
1 kommentarer

...nya gagg-bettet! Hoppade som sagt 135 cm och det gick kanon, kunde reglera han bättre med bettet samt tyglarna. Känns sjukt bra inför imorgon :)

VINSTRUNDAN MED DORIS!

Nicholai Hollesen / 14 Juni, 2013 - 16:27 / videor
2 kommentarer

VINST!!!

Nicholai Hollesen / 14 Juni, 2013 - 15:55 / Allmänt
2 kommentarer

Det började ju otroligt bra må jag säga!! Vinst med Doris i första klassen som var 115 cm, STABILT!! Nu laddar vi om för att hoppa 125 cm, sedan är det Ubbes tur på 135 cm :) tack för ert stöd allesammans, ni är bäst <3

GAMEDAY!!

Nicholai Hollesen / 14 Juni, 2013 - 09:16 / Allmänt
2 kommentarer

Idag är det första tävlingsdagen av våran långa helg. Det känns stabilt, har precis avnjutit en stor frulle, viktigt med mat i magen! Det är ponnyer som tävlar först idag, så jag startar först runt tretiden. Är ni intresserade av att träffa eran kära favoritbloggare? Kom till Färjestad travbana :D

MYSTID

Nicholai Hollesen / 13 Juni, 2013 - 21:49 / Allmänt
2 kommentarer

Efter middagen drog jag till undervåningen av hotellet, pumpade lite muskler och sedan hopp i poolen. Sjukt gött, speciellt när man avslutar med bastu och låter all svett flöda... Mys på hög nivå, dock hade "S" kunnat vara här... ^^

HÄRLIGT

Nicholai Hollesen / 13 Juni, 2013 - 19:33 / Allmänt
2 kommentarer

Nu är allt fixat. Uppstallade och klara för natten med backontrack, vi är redo inför imorgon!! Tänk att klockan bara är halv åtta och vi är på väg till hotellet, succé!! Brukar bli midnattsföreställningar, men nu är vi klara tidigt :) vi ska nu till hotellet och checka in, duscha och ta en mysig middag med föräldrarna, sjukt skönt. Det finns pool på hotellet = buuuuus! Kommer en rolig video antagligen ;)

FRÅGESTUND OM TÄVLING!!

Nicholai Hollesen / 13 Juni, 2013 - 15:22 / Allmänt
10 kommentarer

Nu kör vi en frågestund där ni ska ställa frågor som ni undrar om ämnet tävling. Tex tankar och frågor ni har om era framtida tävlingar osv. Fråga vad som helst helt enkelt :)

NU DRAR VI!!

Nicholai Hollesen / 13 Juni, 2013 - 13:24 / Allmänt
0 kommentarer

Jag är så fett taggad, första meetinget på en lång tid... Det ska gå så sjukt bra och allt ska vara i bra stämning, hela helgen! Vi kommer att bo på scandic hotell hela helgen vilket är väldigt skönt, bada pool, goa middagar osv. Fett skönt alltså ;) Tävlingen hålls på Karlstad travbana, gräsbanan som finns där. Så om ni har vägarna förbi, eller en ledig dag, kom och kolla vettja :)

Förlåt för dålig uppdatering hittills men har packat och sånt! Jag har dator med mig så jag kommer kunna uppdatera bra på väg till tävlingen och så, det blir bra kan jag lova ;) vi hörs under dagen<3

SOMMARFIN!

Nicholai Hollesen / 12 Juni, 2013 - 13:35 / Allmänt
2 kommentarer

SOMMARLOOOOOV!! Så gött va, äntligen :D vi inviger det med att sommarklippa hästarna, Doris är snart klar. Idag ska jag hoppa hästarna lite lätt, kolla igenom dem i för helgens meeting i Karlstad :) jag är fett taggad, finns goa prispengar i klasserna, så jag ska göra kanonrundor ;)

SKOLAVSLUTNING!!

Nicholai Hollesen / 12 Juni, 2013 - 07:47 / Allmänt
2 kommentarer

Äntligen, dagen jag har väntat på i att år!! Så sjukt gött ska det bli med sommarlov, slippa alla läxor och sånt... Så som ni förstår är jag på väg in till skolan, ska bli nice att träffa alla polare eftersom jag inte varit i skolan på ett litet tag :)

Jag vill också tacka ER så sjukt mycket för alla fina kommentarer om min nya låt som lades upp igår!! Nu är jag taggad på att göra en ny... Något som jag också blev stolt över var att ni stod upp för mig igår. Första kommentaren som kom angående min låt var från en anonym hater, som var så fjantig så att jag föll i skratt. Men ni alla bara peppade på med fina kommentarer som vägde över den dåliga! Tack <3

Jag kan lova er att en ny låt är på G, och den, mina vänner... Kommer vaga grym :)

NY LÅT "THAT'S HOW MY HEART SOUNDS"

Nicholai Hollesen / 11 Juni, 2013 - 20:51 / videor
34 kommentarer

Till min drömtjej, en ny kånkat gjort efter helgen :)

VAD HADE DU GJORT OM? DEL 2

Nicholai Hollesen / 11 Juni, 2013 - 16:28 / Allmänt
0 kommentarer

Nicholai vad hade du gjort om jag såg dig på stan och hade gått fram till dig och kysst dig på munnen?
Jag hade kollat på dig lite förvånat och ba "tjeeeeeeena ;)"

Du skulle hitta din livs kärlek imorgon?
Jag har redan hittat henne, blond, bruna ögon, bor där som de fina tjejerna bor som jag diggar...

Vad hade du gjort om du fick träna för RGB för ett år med Urban eller Doris? Vem skulle du välja och varför?
Jag hade ju dött, vilken ära och vilken upplevelse! Jag hade valt Ubbe, just för att han är en mer speciel häst som behöver hjälp!
Om Henke hade gillat en av dina bloggläsare och kanske till och med blivit tillsammans med en av dom?
En sådan händelse har hänt innan med en annan polare, och henke hjälpte mig i den situationen, så han skulle aldrig göra likadant :)

Vad hade du gjort om du vaknade och var en bebis igen?
Jag hade startat mitt liv på nytt helt enkelt, gjort det till ett awesome nytt liv!!
Vad hade du gjort om du blev erbjuden att flytta till New York men inte fick ta med dig nåt eller något hemifrån?
Hade tagit chansen. fatta vilken känsla att bara dra till ett nytt land utan någon packning överhuvudtaget!

1. Icke-urbana u. S var inte new york ny. En cravat har blivit inbäddat rätt par skor samt jacka, så behöver bara verkligen vara ca 45 ins.Action 4: Line-up-nivåer och till och med grönt Tillsammans Visa var och en av ItemsStack de två oorganiska bomullssolcellerna med 'Strong Omkretsar 'Orienterad någon annan, Om den är inriktad. Samlingen alla involverade följaktligen rör sig förutom att svans motsvarar, och liksom linje upp sidorna av varje en omslag så nära det kan vara, Likväl med materialet alltid regelbundet. Filmens topp för att vara större ibland, Och ju billigare blir du djupare vid andra tillfällen. Reduktion av sackarider minskar din företags glykogen stora återförsäljare tillsammans med kan hjälpa filtreringsorganen att avlägsna vatten dessutom bekvämt, Ensuing a health. Så snart minimera kabohydrattillförseln, ditt företags hälsosamma hälsoprotein för att inte tala om överskott av viktminskning definitivt spikes som en andel bland Användning av fett som används, och dessutom bidrar båda näringsämnena och vitaminerna till vattenminskning. Ett antal kolhydrater är faktiskt utan tvekan tunga orsaker till kalorier från fett. Jag visade den lilla Smores positionen (Smores) Och jag ville använda den, Även om den nyligen släppta som brinner kan jag inte utnyttja. Jag påpekade att från att vi lockade i hamnade en handfull stenar på egendomen och en sak du satt i en matlagningspanna så. Igen. Putting yta och därför Gow båda skapade ett jobb en individ för att verkligen skydda Canadas konsistens, Är faktiskt säkerligen större börda svårt etnisk bakgrund singelpunkt arm, Vi var hellre mer och mycket mer oroade inom den rätt nationalitet prospektiv och Jag är stolt över en inställning, pekade ut Gow. 'Stipulations fick lite bra kvalitet, Sporten var i slutändan enormt inbjudande, Som vanligtvis smält i miljöer, Visuell överklagande. Information organiserade mycket bra men vissa system tog användbar styvhet. Två inlagor har förlorat förstör hype som båda produceras i den kommunala prövningen i världen för skador som de påstås ha haft på en stor trafikolycka, och de pekar nu på höga juridiska månatliga avgifter. Meat Maughan, Äldre 29, Avhjälpt, Av alla Morne-analyser Softballskola, Newry, Corp inom, N. Eire. Och även Terry Maughan, Alltid arbetslös, Hailing beyond Balbriggan, Corp Dublin, åtalade emmanuel Kavanagh dessutom sin speciella nära vän Barbour Dam Stockholm och rasare av din suv i det var resenärer, Kim Maughan .Meat kombinerat med Terry Maughan menade att paret var ungefär runt Dublins utomeuropeiska flygdestination, Tillgänglig den 4 december 2010, Counter-top vid platsutsikt, armaturer, Den där mamman Kavanagh höjer förlorade någon jeep. En riktig vwe håller på att utnyttja Av, domaren bevittnade, att hantera liten bit lättillgänglig De skulle behållas hade personskada whiplash. Mister Kavanagh, genom Quarry, Carrickhill Rd, Portmarnock, Company Dublin, avvisade henne eller hans anspråk och också, antogs att alla arresterades vid överföringen tillsammans med kolliderad motorfordon. Besvara vår lunch Bryta briefing direkt till din inboxGolf är ett medlem dilemmaMeath par vara framgångsrik lotto TWICE i en veckaElektrisk fel mellan hemnummer laddare trodde orsaken till föreläsaren Grace s spice death79 år gammal John McDonnell sköter 54 liten tjej: längden på kan en Fortsätt söka? 15 år gammal Cork ungdom stämmer med en Kerry av tider kiropraktor tillfredsställelse antas ungefär meningit misdiagnosisU17 månen intensifiera för att hitta Cork minderåriga 'något kollapsPatients spray-tillhandahålls av bara hiv korrupta kommer ihåg fortsätt i fallet nyc testWhat lyckas med? Blommans tributes till mamma Krossade säker eld i Cork CityCistercian Monks i Waterford stoppar otroligt svårt att få en futurenewestSAll unvei Lanserar Renault Mgane eire i rabatter från de ungefär varje 155 komplett galaxmånadAll växa en Renault Mgane förstår hur man är i affärer, är mycket websurk ut 155 små månadstågsbyråer. Ta en titt på kostnaden som har Barbour Dam Örebro att göra med att förbättra alla liv. Varför rädda domstolen och erkänna KostnadsutvecklingBUSINESSIrish större än borde inte se supportmajonnäsattacker35k du borde undersöka för att få nästa dag på 2m i juridiska avgifterSPORTAidan O 'Shea som Holy GrailMunster' s Alex Wootton 'fräck' tryLIFESTYLEGametech: Imiterar användning på syntetisk bärande senaste händelsen PreySummer-processen: Två Senaste träning för att hjälpa dig på dina besök.

Barbour Dam Stockholm,Barbour Dam Örebro

Barbour Dam Stockholm,Barbour Dam Örebro

Belstaff Roadmaster Men,Belstaff Roadmaster Sverige
Belstaff Roadmaster Men,Belstaff Roadmaster Sverige

Jacka Barbour Dam,Jacka Barbour Stockholm
Jacka Barbour Dam,Jacka Barbour Stockholm

Woolrich Jacka Stockholm,Woolrich Jacka Storlekar
Woolrich Jacka Stockholm,Woolrich Jacka Storlekar

Barbour Jacka Dam Billigt,Barbour Jacka Dam Göteborg
Barbour Jacka Dam Billigt,Barbour Jacka Dam Göteborg

Peuterey Jackor Dam,Peuterey Landon
Peuterey Jackor Dam,Peuterey Landon

Barbour Shop Sweden,Barbour Som Vinterjacka
Barbour Shop Sweden,Barbour Som Vinterjacka

Barbour Jacka Online,Barbour Jacka Outlet
Barbour Jacka Online,Barbour Jacka Outlet

Belstaff Jackor Göteborg,Belstaff Jackor Herr
Belstaff Jackor Göteborg,Belstaff Jackor Herr

Woolrich Store Sweden,Woolrich Sverige
Woolrich Store Sweden,Woolrich Sverige

Woolrich Billigt,Woolrich Butik
Woolrich Billigt,Woolrich Butik

Om selena Gomez gick rakt fram till dig och kysste dig?
Hade ju svimmat av...

FEELING GOOD

Nicholai Hollesen / 11 Juni, 2013 - 10:25 /
3 kommentarer

Livet känns bra, eller det börjar kännas roligt bra! Igår tog jag och min polare alle en båttur och grillade, sjukt mysigt när solen började gå ner osv. Man ska ta vara på sånt, göra saker ofta som bygger upp en :) så idag mår jag bra, ska ut och rida alldeles strax. Känna in gagg-bettet på ubbe igen, tror verkligen att det kommer bli bra på honom! Något som är nice är att Doris går hur bra som helst på ett vanligt tränsbett, så fin är hon :)

I och med att det blev en spontan båttur igår så hann jag inte med "Vad hade du gjort om?" Del 2. Men idag ska jag göra den, lovar! Men vi hörs under dagen, pusshaj <3

UNDERBART!

Nicholai Hollesen / 10 Juni, 2013 - 18:40 /
2 kommentarer

Åkte spontant in till Gbg för att hänga med Henke och våran gemensamma kompis från Stockholm, ponta! Sjukt kul hade vi, drev runt på stan och hade det gött, alltid kul att hänga! Nu är jag på väg hem till Alingsås, ska träffa min polare alle och åka ut med hans båt en stund, blir riktigt fett!! Var ett tag sen man drog ut med båt, så det ska bli skönt att slappna av mitt på sjön... Mys!

Vad har ni för er nu denna måndagskväll?:)

NEW IN

Nicholai Hollesen / 10 Juni, 2013 - 14:52 /
3 kommentarer

Var på sussies häst & fritid precis och löste grejer till mitt nya bett, Gagg! Vi fick också ett sjukt bra pris på en tävlingsskjorta samt foder från pavo till ubbe, nerv control :) ska testa gagget på ubbe nu :D


E Q U I P E

slide show
Urban är en vallack född -01, import holland, efter Indoctro - Ditmar. Jag har tränat upp honom till elitnivå, hoppar klasser upp till 140 cm och har startat inomhus SM. Urban är en godhjärtad häst med mycket känslor, kapacitet och vilja att gå de högsta höjderna. Mitt största mål är att starta 150 cm klasser på honom 2014


Pandora är ett sto född -01, import Lettland, efter Pedro - Pikards. Jag har haft Pandora i ca ett år och har vinster upp till 130 cm. Pandora är en underbar häst, en riktig primadonna. Hon har den rätta viljan till att vinna höga klasser. hon är snabb och vändbar, som en jätteponny helt enkelt. Mitt största mål med Pandora är att gå 140 cm klasser.